Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Από την Ποντοκώμη ο 23ος συμβατός δότης Μυελού των Οστών και ο 9ος που έδωσε ήδη μόσχευμα...

Πράγματι στην Κοζάνη γίνονται θαύματα, όπως μας λένε φίλοι που παίρνουν τηλέφωνο από όλη τη χώρα για να ενημερωθούν για τη δωρεά Μυελού των Οστών.
O Σύλλογος Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» ανακοινώνει σήμερα τον 23ο συμβατό δότη Μυελού των Οστών και τον 9ο που έδωσε ήδη μόσχευμα και… τι τύχη, έχουν και οι δύο καταγωγή από το ίδιο χωριό, την Ποντοκώμη, αλλά έδωσαν δείγμα σε διαφορετική εκδήλωση.
Ο Γιώργος ο Δήμου είναι ο 9ος Δωρητής, ο ψηλός στη φωτογραφία που έφτασε τη διαδικασία στο τέλος και έδωσε μόσχευμα τη Δευτέρα.
Ο Βασιλειάδης ο Βασίλης έδωσε δείγμα στο 3ο Drift που διοργάνωσε ο ΣΜΑΚ (Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης) 24,25 Σεπτεμβρίου 2016 και μας είχε καλέσει να συμμετάσχουμε παίρνοντας δείγματα το διήμερο του 3ο Drift.
Ο Βασίλης πέρασε από το γραφείο για να δηλώσει τη μεγάλη του χαρά και την τύχη να βρεθεί συμβατός. «Το μόνο που στεναχωριέμαι είναι να μην μου συμβεί κάτι και δεν θα μπορέσω να δώσω το Μόσχευμα, από εδώ και πέρα υγιεινό τρόπο ζωής και με πολύ προσοχή, η ζωή ενός ανθρώπου εξαρτάται από εμένα και αισθάνομαι υπεύθυνος για αυτήν, ανυπομονώ να έρθει η στιγμή να το κάνω» μου έλεγε ο Βασίλης και πριν καλά – καλά τελειώσει το λόγο του μπαίνει στο γραφείο ο Γιώργος ο Δήμου και από εκεί και έπειτα δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τις στιγμές… την περηφάνια και τη χαρά δυο συγχωριανών και φίλων που η ζωή τους έδωσε το μεγάλο δώρο να σώσουν δυο ζωές.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top