Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ζήσε επιτέλους το όνειρό σου...

Αν δεν κάνεις κάτι για να ζήσεις το όνειρό σου, όποιο και να είναι αυτό, απλώς το έχασες. Πάρε το ρίσκο, ξεκίνα να το πραγματοποιείς. Να είσαι έτοιμος/η να πληρώσεις το τίμημα. Προσπάθησε να το πραγματοποιήσεις, όσο χρόνο και αν σου πάρει. Εσύ και μόνο εσύ είσαι υπεύθυνος/η για το αποτέλεσμα. Μην κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες. Ξεκίνα επιτέλους!
1. Φόβος; Ο φόβος δεν είναι δικαιολογία, όλοι φοβούνται. Το θέμα είναι το τι κάνεις γι΄αυτό και πόσο αφήνεις να σου σταματήσει τη ζωή. Μην αφήνεις τις φοβίες να αναστείλουν τα όνειρά σου. Έχεις τόσα πράγματα να κάνεις, τόσα να δεις…
2. Επιλογές Μελέτησε καλά τις επιλογές και τις αποφάσεις σου. Όπως και τις συνέπειές τους. Πάρε τις σωστές αποφάσεις και επέλεξε να δράσεις. Ξεκίνησε επιτέλους το πρόγραμμα γυμναστικής που λες εδώ και μήνες, τη δίαιτα, ξύπνα μια ώρα νωρίτερα, επέλεξε να δράσεις μελετημένα.
3. Δούλεψε Τίποτε δεν έρχεται εύκολα. Μη φοβάσαι να δουλέψεις για τα όνειρα σου ή καλύτερα, δούλεψε μόνο γι’ αυτά! Μην παρατάς τις προσπάθειες όσο και αν σε κουράζουν, όσες θυσίες και αν απαιτούν από σένα. Ούτως ή αλλώς ο τελικός παραλήπτης όλων αυτών θα είσαι εσύ.
4. Μη σταματάς! Όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θες, επέμενε περισσότερο! Βρες εναλλακτικές λύσεις, γκρέμισε τα εμπόδια. Μη δεχθείς το «όχι» για απάντηση στα όνειρά σου. Συνέχισε να αγωνίζεσαι γι’ αυτό που θες. Μην ξεχνάς πως το κάθε «όχι» είναι ένα βήμα πιο κοντά στο «ναι».
5. Μη μετανιώνεις! Κάνε ότι μπορείς για να έρθεις πιο κοντά στο όνειρό σου. Μη διστάζεις, μην κωλυσιεργείς, μην αναβάλλεις. Δέξου τις συνέπειες των πράξεών σου, αυτών που κάνεις και όσων δεν κάνεις (έχει κι αυτό συνέπειες). Η ζωή είναι μπέρδεμα, αλλά και τι σημαίνει αυτό; Μάθε από τα λάθη σου και συνέχισε!

Πηγή: http://www.ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top