Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΗ για τη μετεγκατάσταση των Αναργύρων...

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η. Α.Ε. κ. Αρθούρο Ζερβό, είχαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων κ. Γιώργος Τσισμαλίδης και μέλη της Επιτροπής Αποκατάστασης του χωριού. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η έναρξη των διαδικασιών μετεγκατάστασης του οικισμού, καθώς απαιτείται η άσκηση πίεσης από την τοπική κοινωνία για την επίσπευση των διαδικασιών.
Η συνάντηση κατέληξε με την υιοθέτηση της πρότασης του Δημάρχου για τη δημιουργία μίας Επιτροπής που θα απαρτίζεται από έναν εκπρόσωπο της ΔΕΗ, έναν εκπρόσωπο του Δήμου Αμυνταίου και έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, της οποίας ο ρόλος θα είναι η παρακολούθηση και επίσπευση των διαδικασιών της μετεγκατάστασης.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ικανοποιημένος από τη στάση του κ. Ζερβού και τη συμφωνία του να δημιουργήσουμε μία Επιτροπή που θα παρακολουθεί τις διαδικασίες και θα βοηθά στην επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν στην πορεία της μετεγκατάστασης των Αναργύρων. Είναι στο χέρι μας, συγκεκριμένα στο χέρι των κατοίκων των Αναργύρων, να επιταχύνουμε τις διαδικασίες της μετεγκατάστασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top