Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Μη φοβάσαι να κάνεις αυτό που θέλεις...

Αλήθεια πόσες φορές υπάρχουν πράγματα που θέλεις τόσο πολύ να κάνεις, όσο τίποτα άλλο, αλλά τελικά τα σκέφτεσαι και τα ξανασκεφτέσαι, τα βάζεις στην άκρη και τελικά τα προσπερνάς για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά μένοντας απλά με την σκέψη τους και την επιθυμία;
Μπορεί να είναι από μια σημαντική επαγγελματική απόφαση που ενδεχομένως να ενέχει μεγάλο ρίσκο μέχρι και ένα απλό τηλεφώνημα για να πεις σε κάποιον ότι θέλεις να τον δεις. Τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο τα κάνουμε εμείς. Μερικές φορές είναι τόσο απλά που δεν μας έχει περάσει καν από το μυαλό!
Σίγουρα κάποιες αποφάσεις ενέχουν ρίσκο, σίγουρα δεν μπορείς να είσαι πάντα 100% σίγουρος για το αποτέλεσμα, σίγουρα υπάρχει και η πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά, όμως αυτό δεν θα το μάθεις ποτέ έαν δεν δοκιμάσεις. Κι αν στο κάτω κάτω κάτι το θέλεις τόσο πολύ δεν αξίζει να πάρεις ένα ρίσκο; Τουλάχιστον έτσι, κι αν ακόμα κάτι δεν πάει καλά, θα νιώθεις ότι έκανες από την πλευρά σου ότι μπορούσες, ότι προσπάθησες.
Το να αποκλείεις κάτι που θέλεις πολύ ή να τα παρατάς πριν καν δοκιμάσεις δεν οδηγεί πουθενά…Ίσως πρέπει απλά να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και κάνεις περισσότερα πράγματα που θέλεις πραγματικά! Η ζωή είναι μικρή για να χάνεις χρόνο..

“Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά.”
Ν. Καζαντζάκης

Πηγή: http://posiliving.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top