Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

5ο Φθινοπωρινό τουρνουά Σκραμπλ Πτολεμαΐδας...

Ο Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας, διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά φθινοπωρινό τουρνουά σκραμπλ, που συγκεντρώνει παίκτες που αγαπούν το δημοφιλές λεξικολογικό παιχνίδι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο "Παντελίδης" στην Πτολεμαΐδα.
Στο τουρνουά προβλέπεται να συμμετέχουν σε επίπεδο αγώνων 60 περίπου παίκτες από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Σέρρες, Βέροια και από άλλα μέρη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας είναι αυτός που έχει διοργανώσει μέχρι στιγμής τα περισσότερα τουρνουά στην χώρα και σύμφωνα με τους συμμετέχοντες παίκτες όλα τα τουρνουά χαρακτηρίστηκαν ως εξαιρετικά επιτυχημένα. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν έξι (6) αγώνες με σύστημα ελβετικό.
Οι κανονισμοί διεξαγωγής των αγώνων και η βαθμολόγηση (ratings) ακολουθούν τους κανονισμούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκραμπλ. To αναλυτικό πρόγραμμα, τους όρους συμμετοχής στο τουρνουά, δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στον ιστοχώρο του Συλλόγου βλ.http://www.scrabbleptolemaida.gr και στα τηλέφωνα 6974415327 – 6945535237.
Το τουρνουά διοργανώνεται με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, του Δήμου Μουρικίου και του Δήμου Αγ. Παρασκευής.



Πηγή: http://kozani.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top