Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Η προσφορά...


Η προσφορά στον συνάνθρωπο μας, όπως επίσης στο περιβάλλον ,στη φύση και γενικά οπουδήποτε, είναι υψίστης σημασίας για την φυσική αλλά και εσωτερική ανάπτυξη μας …
Δεν είμαστε διαχωρισμένοι μεταξύ μας ,δεν είμαστε ξέχωροι από το περιβάλλον μας ,είμαστε όλοι ΈΝΑ, μια οντότητα, ένα σύμπαν !!!
Όταν προσφέρουμε οτιδήποτε ,η όταν κάνουμε μια οποιοδήποτε ενέργεια, γινόμαστε μεσολαβητές ,ενδιάμεσοι ,ούτως ώστε να περάσει ένα αγαθό ,μια ιδέα ,μια πληροφορία ,η να εκφραστή μια δράση στο περιβάλλον μας, στον φυσικό μας κόσμο ,η στον συνάνθρωπο μας.
Αυτό μας βάζει σε δημιουργική θέση ….να κινήσουμε την εσωτερική ενέργεια …
Είναι σημαντικό όταν κάνουμε μια οποιοδήποτε δράση ..να είμαστε στην ενέργεια μας ,στον εαυτό μας ,και να έχουμε πίστη ,ότι αυτή μας η προσφορά τοποθετείτε σωστά μέσα στο σύμπαν.
Έτσι την μεγαλύτερη σημασία την έχει το επίπεδο της δόνηση μας ,που είναι η ενέργεια που συνοδεύει την προσφορά μας. Άσχετα αν αυτό που προσφέρουμε είναι υλικό η πνευματικό ,η εσωτερική μας κατάσταση είναι που κάνει την διαφορά.
Το επίπεδο της δόνησης μας όσο υψηλότερο είναι ,τόσο και αυτό που προσφέρουμε, η ενεργούμε θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα , είναι αυτό που πολύ απλά λέμε... να βάζουμε την καρδιά μας σε ότι κάνουμε...Αυτή η προσφορά στην οποία αναφέρουμε δεν έχει οικονομική αξία ,δεν μετριέται σε βάρος ,η σε μέγεθος ,ούτε έχει κάποιο άλλο διανοητικό χαρακτηρισμό...Είναι η επέκταση ,η έκφραση του πνεύματος μέσα από εμάς προς στο περιβάλλον μας...
Και ένα είναι σίγουρο...ότι αυτή η ενέργεια θα επιστρέψει σε εμάς ,όχι ίσως με τον ίδιο τρόπο ..αλλά θα επιστρέψει... ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟ ΤΡΌΠΟ ...!!!
Μην φοβόμαστε να επενδύουμε και να προσφέρουμε στην ενότητα, διότι εμείς είμαστε...

Πηγή: http://atheatos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top