Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ευρωπαϊκό Βραβείο Βίντεο για την Επιχειρηματικότητα 2010...


Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να γίνετε το αφεντικό του εαυτού σας, να γίνετε επιχειρηματίας; Θέλετε να κάνετε αυτό που σας αρέσει αντί να ακολουθείτε τις εντολές κάποιου που σας πληρώνει; Εάν ναι, είστε διαφορετικοί. Η πλειονότητα των Ευρωπαίων δεν σκέφτηκε ποτέ κάτι τέτοιο.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες που λατρεύουν να γυρίζουν ταινίες, να αποδείξουν τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητές τους, δημιουργώντας ένα σύντομο βίντεο που να καταπιάνεται με τα ακόλουθα ερωτήματα: Τι ακριβώς είναι η επιχειρηματικότητα; Τι θα ενθάρρυνε τους ανθρώπους να γίνουν επιχειρηματίες; Τι είναι αυτό που μπορεί να γκρεμίσει παλιές προκαταλήψεις και να προσφέρει νέα οράματα επιχειρηματικού πνεύματος;
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα απονείμει βραβεία στις ακόλουθες τρεις κατηγορίες:
«Επιχειρηματικότητα - Ένας διαφορετικός τρόπος ζωής»
«Επιχειρηματικότητα - Προκλήσεις και ανταμοιβές»
«Επιχειρηματικότητα - Ο δρόμος για το μέλλον»

Στα νικηφόρα βίντεο σε καθεμία από τις τρεις κατηγορίες θα απονεμηθούν 3.333 €, στους δεύτερους στην κατάταξη θα απονεμηθούν 2.222 €, ενώ οι τρίτοι θα λάβουν από 1.111 €. Κάθε βραβείο θα αποτελεί εφάπαξ καταβολή, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το κόστος παραγωγής των βίντεο ή οποιαδήποτε άλλη δαπάνη.
Μεταξύ των συμμετεχόντων που δεν περιλαμβάνονται στους 9 προαναφερθέντες νικητές, θα επιλεγούν 5 «ειδικοί νικητές», καθένας από τους οποίους θα λάβει 555 €. Αυτά τα ειδικά βραβεία αφορούν άτομα ηλικίας έως 25 ετών.
Οι παραγωγοί των καλύτερων βίντεο θα προσκληθούν σε εορταστική τελετή απονομής βραβείων στις 25 Μαΐου 2010 στις Βρυξέλες, η οποία θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 9η Απριλίου 2010.
Εδώ μπορείτε να βρείτε το διαφημιστικό φυλλάδιο για την απονομή του βραβείου
Εδώ μπορείτε οι πλήρεις όροι συμμετοχής στην απονομή του βραβείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top