Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Οδηγοί φορτηγών κατά ΔΕΗ...


«Με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης επιτήδειοι εργολάβοι χρησιμοποιούν σαράβαλα φορτηγά, ακόμα και αυτοσχέδια βυτιοφόρα, στα εργοτάξια της ΔΕΗ», κατήγγειλε σήμερα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνδικάτων Επαγγελματιών Οδηγών Μεταφοράς Μιχάλης Παπαδόπουλος, σε συνάντηση που είχε με τον διοικητή της Τροχαίας Πτομελαίδας.
"Η μεταφορά του λιγνίτη και της τέφρας γίνεται με εκατοντάδες παράνομα φορτηγά αυτοκίνητα, συχνά ανασφάλιστα και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, που χρησιμοποιούνται από εργοληπτικές επιχειρήσεις, οι οποίες αναλαμβάνουν ύστερα από δημοπρασία, τις εργασίες για λογαριασμό της ΔΕΗ", ανέφερε ο πρόεδρος.
Μαζί με άλλους συνδικαλιστές, ο κ.Παπαδόπουλος επισήμανε ότι η κυκλοφορία των παράνομων φορτηγών εκτός από τον αθέμιτο ανταγωνισμό δημιουργεί προβλήματα οδικής ασφάλειας, αλλά και ρύπανσης του περιβάλλοντος, αφού δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας στη διάρκεια μεταφοράς της τέφρας.
Οι εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών ανακοίνωσαν ότι θα καταθέσουν και έγγραφη αναφορά στον εισαγγελέα Κοζάνης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουν τις συναντήσεις και με άλλους εκπροσώπους φορέων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για το ζήτημα.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθεροτυπία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά πλάκα μας κάνεις τώρα….

 
back to top