Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Δημιούργησε μια ψηφιακή ταινία για το Περιβάλλον...

Η Διεύθυνση της Εκπαιδευτικής ΡαδιοΤηλεόρασης του ΥΠΕΠΘ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης (ΓΓΕ-ΓΓΕ) του υπουργείου Εσωτερικών (ΥΠΕΣ) προκηρύσσει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για το «Βραβείο καλύτερης ψηφιακής ταινίας από παιδιά και νέους έως 18 ετών με θέμα το Περιβάλλον», που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο των 3.000€. Η εν λόγω πρωτοβουλία αποβλέπει στην παρώθηση των νέων να ασχοληθούν με την παραγωγή εκπαιδευτικών ταινιών, καθώς και στη βελτίωση των ελληνικών οπτικοακουστικών προγραμμάτων για παιδιά στη χώρα μας.
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές από την Α΄ Δημοτικού έως την Γ΄ Λυκείου με την ενθάρρυνση και τη συμπαράσταση των δασκάλων και των καθηγητών τους.
Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 24 Ιουλίου 2009 στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, τις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας και να υποβληθούν έως τις 30 Ιουλίου 2009 στα Γραφεία της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης, Ρηγίλλης 4, 10674 Αθήνα. Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής θα προωθηθούν στην ειδική κριτική επιτροπή της ΓΓΕ-ΓΓΕ που θα συσταθεί για την επιλογή των ταινιών που θα βραβευτούν.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.minpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top