Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

To Tοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου καταγγέλει τον Διευθυντή ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου...

Η πολιτική Αθανασόπουλου σε πλήρη εφαρμογή εξυγίανσης της ΔΕΗ από το νέο Διευθυντή του Α.Η.Σ Αγίου Δημητρίου κ. Αποστολίδη. Ο νέος Διευθυντής συνειδητά απαξίωσε κοροϊδευτικά και ανέντιμα έναν νέο Θεσμό που μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες εκπροσωπεί τους ΝΕΟΥΣ και τις αγωνίες τους για ένα καλύτερο Αύριο(;). Και ερωτάτε ο κ. Αποστολίδης, όταν προσλαμβάνεται ένας Νέος Άνθρωπος (με Δίμηνη Σύμβαση) από Πολύτεκνη οικογένεια και μόλις 500 μέτρα της οικίας του από τους Ακάλυπτους Ταινιόδρομους Μεταφοράς Τέφρα και Λιγνίτη, με ποιο κριτήριο Διακόπτετε Πρόωρα η Σύμβαση στη συμπλήρωση μόλις 30 ημερών εργασίας του και ανακοινώνετε κατά την διάρκεια της και όχι από την αρχή και ενώ τελείωσε η συντήρηση της 5ΗΣ Μονάδας .
Αυτό είναι το γνωστό Δουλεμπόριο των Δίμηνων Συμβάσεων που συμβαίνει εδώ και χρόνια παίρνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις με τους Εργολάβους υπό την ανοχή και την ευθύνη της Διοίκησης της ΔΕΗ και του εκάστοτε Διευθυντή του Α.Η.Σ.
Το Προεδρείο του Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου ήρθε σε επαφή στις 09-06-09 με τον Διευθυντή κ. Αποστολίδη, παρουσία του απολυμένου Νέου και θέτοντας το ζήτημα και την αναγκαιότητα της εργασίας του συνδημότη μας,
ο κ. Αποστολίδης διαβεβαίωσε την πρόσκληση για επαναπρόσληψη εντός δυο (2) ημερών για την συμπλήρωση της Δίμηνης Σύμβασης, το οποίο δεν έγινε ως τώρα.
Εν όψει οικονομικής κρίσης, σε περίοδο επικίνδυνης ανεργίας και μάλιστα σε ΑΝΕΡΓΟ ΝΕΟ, κάποιοι που αμείβονται με παχυλούς μισθούς και bonus ταυτόχρονα και οι οποίοι ζούνε σε έναν ονειρεμένο κόσμο με όλες τους τις ανέσεις, αρνούνται 30 μεροκάματα σε Νέους Ανθρώπους, Απλούς Πολίτες, χωρίς να λογαριάζουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες διαβίωσης που χρήζουν οι Άνεργοι Νέοι.
Οι πρόσφατες αποφάσεις των Δικαστηρίων για τους κατοίκους και τα μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου, σε συνδυασμό με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Διευθυντή του Α.Η.Σ Αγίου Δημητρίου
κ. Αποστολίδη, σκοπό έχουν να επιβάλουν καθεστώτα ΟΜΗΡΙΑΣ και ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
Έτσι θέλουνε να διαμορφώσουνε την κοινωνία του Ελλησπόντου;Πρέπει όμως να μην ξεχνάν όλοι οι αρμόδιοι υπεύθυνοι ότι είναι φιλοξενούμενοι σε αυτόν τον τόπο και έχουν χρέος και οφείλουν να το σεβαστούν αυτό!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Παιδιά!!!
Όμως, οι συνδικαλιστές πού είναι???
Γιατί αυτό είναι το γνωστό Δουλεμπόριο των Δίμηνων Συμβάσεων που συμβαίνει εδώ και χρόνια.....
Δεν πρέπει να επέμβουν και αυτοί ή αυτοί είναι "βολεμένοι" και δεν τους αφορά???

 
back to top