Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Aπάντηση του Δήμου Πτολεμαίδας σε ανακοίνωση του Χάρρυ Κλυνν...

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε από τον άνθρωπο, στον οποίο ανοίξαμε την αγκαλιά μας και πέρσι και φέτος, προκειμένου να τον φιλοξενήσουμε στην Πτολεμαϊδα, μια σειρά από κατηγορίες και ανυπόστατα στοιχεία, τα οποία όχι μόνο απέχουν από την πραγματικότητα, αλλά και δεν απηχούν την εκτίμηση που έχουμε στο πρόσωπό του και στην καλλιτεχνική του δραστηριότητα.Από πέρσι ήδη που θέλαμε να φιλοξενήσουμε τον εκλεκτό Χάρρυ Κλυνν, ξεκίνησε μια επίθεση από πλευράς του εναντίον της τότε αντιδημάρχου κ. Τάνιας Βάνη, για λόγους που ουδέποτε καταλάβαμε.
Φέτος, ανοίξαμε και πάλι την αγκαλιά μας και προς μεγάλη μας απογοήτευση, αντιμετωπίζουμε και πάλι μια σειρά από κατηγορίες.
Παρακαλούμε το Χάρρυ Κλυνν να μας πει πότε έστειλε στο δήμαρχο Πτολεμαϊδας επιστολή και με τι τρόπο, γιατί τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν παραλάβαμε τίποτα.
Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Πτολεμαϊδας είναι πολύ σκληρός στην αφισοκόλληση στο κέντρο της πόλης, είτε πρόκειται για κόμματα είτε για καλλιτέχνες, μη διστάζοντας να κατεβάσει ακόμα και αφίσες των πολιτιστικών εκδηλώσεων που ο ίδιος διοργανώνει.
Όσο για την καρκινοακτινοβολούσα κεραία κινητής τηλεφωνίας, πληροφορούμε τον αγαπητό Χάρρυ Κλυνν ότι ο Δήμος Πτολεμαϊδας είναι ο μόνος που κέρδισε ασφαλιστικά μετρά κατά της εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε όλη τη χώρα.
Επίσης, τον καλούμε να μας πει από πού προκύπτει ότι ο Δήμος επιβαρύνθηκε με 40.000 ευρώ για τη συναυλία της κ. Βανδή, αφού η συναυλία της κ. Βανδή διοργανώνεται εξ’ ολοκλήρου από ιδιωτική εταιρεία, η οποία κατέβαλε 1.300 ευρώ προκαταβολή για τη χρήση του δημοτικού σταδίου και 450 ευρώ για το περίπτερο που έχει στην πόλη. Από πού, λοιπόν, προκύπτει ότι έφερε ο Δήμος Πτολεμαϊδας τη Βανδή;
Σημειώνουμε, πάντως, ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι οι εκπρόσωποι του δήμου Πτολεμαϊδας που συνεργάστηκαν με τον κ. Κλυνν άδικο κι εκείνος μόνο να έχει δίκιο.
Θα παρακαλούσαμε, λοιπόν, τον αγαπητό καλλιτέχνη τουλάχιστον να αποκαταστήσει την αλήθεια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το παιντι χαζοσε τέλειος .Ο θεός να το φυλαει …

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει μεγάλη αγκαλιά...


στον οποίο ανοίξαμε την αγκαλιά μας και πέρσι και φέτος,

ανοίξαμε και πάλι την αγκαλιά μας

 
back to top