Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Δηλώσεις Πάρι Κουκουλόπουλου για τη μονάδα Πτολεμαΐδα V...

Στην κατασκευή και λειτουργία της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής "Πτολεμαΐδα 5", που ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αθανασόπουλος, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος. Επεσήμανε ότι είναι μία πολυσήμαντη και κρίσιμη εξέλιξη, που θα επηρεάσει την μελλοντική θέση του λιγνίτη στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας, θα ενισχύσει σημαντικά το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ενεργειακή επάρκεια της χώρας ενώ θα έχει πολλαπλά περιβαλλοντικά οφέλη λόγω της νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, καθώς επίσης θα συγκρατήσει την τιμή της κιλοβατώρας, μια διαδικασία που αντιμάχονται συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα.
Ωστόσο τονίζει ότι για να κατοχυρώσει η εξέλιξη αυτή τα τοπικά συμφέροντα θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης, της Μαυροπηγής και της Ακρινής, να απαλλοτριωθεί συνολικά η έκταση που απαιτείται για τα λιγνιτωρυχεία που θα στηρίξουν τη μονάδα Πτολεμαϊδα V και να προχωρήσει η εκπόνηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τεκνό αυτό χρηματοδοτείτε 25 χρόνια από την μαμά ΔΕΗ δίχως να προσφέρει το παραμικρό Έλεος καλόπαιδο της Φρειδερίκης ποια ….

Ανώνυμος είπε...

"Καλώς τηνα την πέρδικα που περπατεί λεβέντικα".

Τελείωσες Πάρη, τις υποδομές του Νέου Κλείτους και τώρα ενδιαφέρεσαι για τις μετεγκαταστάσεις Μαυροπηγής- Ποντοκώμης- Ακρινής?

Σωστά αναφέρεσες ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, τα έργα σου, που ήθελε η πλειοψηφία των κατοίκων. δεν είδαμε τόσα χρόνια.

Οι ημέτεροι και οι παρατρεχάμενοι είδαν τα έργα σου.

Τώρα που θέλεις να γίνεις βουλευτής ή ΒΟΛΕΥΤΗΣ, να δούμε η πλειοψηφία τους ψήφους σου.

Τόσα χρόνια δεν παραδειγματίστηκες απο τους ομοίους σου???

Δεν είδες το πολιτικό μέλλον τους???

 
back to top