Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Δήλωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου σχετικά με τη δημοπράτηση της Νέας Μονάδας «Πτολεμαϊδα V» του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας...

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τους πολίτες του Νομού Κοζάνης. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε. δημοπρατείται η νέα μονάδα του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, «Πτολεμαϊδα V». Ένα ακόμη διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας γίνεται πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Ως πολίτης πρώτα και μετά ως εκπρόσωπος του τόπου στο Εθνικό Κοινοβούλιο και την Κυβέρνηση, χαιρετίζω με ικανοποίηση την αρχή της υλοποίησης ενός αιτήματος που και τις θέσεις εργασίας θα διασφαλίσει και το εθνικό μας καύσιμο (λιγνίτης) θα προστατέυσει, αλλά και περιβαντολλογικά θα δώσει στην περιοχή «ανάσα ζωής». Ο αγώνας μας για ένα Νομό Κοζάνης σύγχρονο, αειφόρο και πρωταγωνιστή στις προκλήσεις της νέας εποχής, συνεχίζεται.»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αξιοπιστία του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ είναι δεδομένη.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ η πλειοψηφία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Εσείς, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, θα αφήσετε τις θέσεις εργασίας που αναφέρετε στην αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ ( αυτό δεν είναι το αντικείμενο, της δικής του δουλειάς)????

Εσείς, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, θα ήταν καλύτερα να ασχολείστε με τα προβλήματα του νομού για το "κοινό καλό" και ένα "καλύτερο μέλλον"!!!

 
back to top