Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Την αγαπητή μας Μελίνα Ανδρεάδου που ανέλαβε τη διεύθυνση Τομέα Περιβάλλοντος του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρουμε, αφού γνωρίζουμε πως οι ικανότητές της επαξίως την οδήγησαν στην ανώτερη αυτή διοικητική θέση.
Είμαστε βέβαιοι πως σε μια εποχή που το παγκόσμιο ενδιαφέρον και η ελπίδα είναι στραμμένα στη βελτίωση του περιβάλλοντος, αλλά και τα διαχρονικά προβλήματα που δημιούργησε η εξορυκτική δραστηριότητα της ΔΕΗ στην περιοχή μας θα αντιμετωπισθούν με την ανάλογη ευθύνη και ευαισθησία της κ. Ανδρεάδου προς όφελος της κοινωνίας της ευρύτερης μιας πολύπαθης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας
Γρηγόρης Θ. Τσιούμαρης

Τι άλλο θα δούμε άραγε από το δήμαρχο Πτολεμαΐδας;;;;;;; Συγχαρητήρια επιστολή ως Δήμος Πτολεμαΐδας σε ένα στέλεχος ιδιωτικής επιχείρησης!!!!!!!!!
Τόσες ιδιωτικές επιχειρήσεις κάνουν "αναδιατάξεις" προσωπικού στην Πτολεμαΐδα κύριε Τσιουμαρη, άρα σε όλους αυτούς που αλλάζουν θέση θα πρέπει να στέλνετε εφεξης συγχαρητήριες επιστολές εκτός αν το κάνατε ήδη και δεν το διαφημίζατε....
Αν επαξίως έχει πάρει τη συγκεκριμένη θέση κύριε δήμαρχε αφήστε να το κρίνει κανένας άλλος και κυρίως να το κρίνει ο χρόνος. Η μακροχρόνια εμπειρία μας (βλέπε Ζαραφιδης και λοιποί) πάντως μας δείχνει πως και πάλι τίποτα δεν θα αλλάξει ουσιαστικά...Η θέση ως τώρα ήταν διακοσμητική... Μην παρασύρεστε κ. δήμαρχε από το γεγονός πως ο πατέρας της Κωνσταντίνος Ανδρεάδης, είναι αντιδήμαρχος και δεξί σας χέρι, πρώην μεγαλοσυνδικαλιστης της (Δ)ΕΗ Α.Ε και πρόεδρος συνταξιούχων (Δ)ΕΗ Α.Ε Πτολεμαΐδας...Ο πολίτης της Πτολεμαΐδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής απαιτεί να στέλνετε επιστολές στα μέσα όταν έχετε να πείτε κάτι ουσιαστικό για τα προβλήματα του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής αλλά και με την βοήθεια σας να δοθούν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα και όχι για να κάνετε δημοσιές σχέσεις προκειμένου να ικανοποιήσετε κάποιους...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ξεφτίλα δεν έχει σύνορα σε τούτων τόπο ,πρώτη η τελευταία φορά εχει συμβεί .....

Ανώνυμος είπε...

Άγιες Οικογένειες έχει η κεντρική πολιτική σκοινί έχει όμως τώρα και η τοπική ...χαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΚΟΡΑΗΣ" της ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ,τώρα και σε ρόλο "ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ, ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ".
Τακτοποίησε όλα τα προβλήματα της πόλης μας και τώρα ασχολείται με τέτοια.
Άραγε θα ξαναδώσει για δήμαρχος?
Ποιό το έργο του ?
Ας αναρωτηθεί, καλό θα του κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ τα παιδιά του χρυσού λιγνίτη και λιγνιτικής τέφρας φαίνεται υπάρχει ακόμα μάσα και στο νεκροταφείο

 
back to top