Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Ειδική συνεδρίαση για τα ζητήματα της Μαυροπηγής...


Τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαίδας, κατά την οποία θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δ.Δ Μαυροπηγής ζητούν με επιστολή τους προς τους εμπλεκόμενους στο θέμα φορείς του Νομού Κοζάνης 26 κάτοικοι του οικισμού. Στην επιστολή, οι υπογράφοντες επιθυμούν να ενημερωθούν για τα ζητήματα της μετεγκατάστασης, των απαλλοτριώσεων, της διέλευσης του Αγωγού της Τηλεθέρμανσης, του δάσους της Μαυροπηγής, σε χρονικό διάστημα ενός μηνός. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Πληττομένων από τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις υπέρ της ΛΙΠΤΟΛ/ΔΕΗ «Μαύρη πηγή» Αναστάσιος Εμμανουήλ, εάν το αίτημα για ειδική συνεδρίαση δεν εισακουστεί τότε επιφυλάσσεται βάσει των άρθρων σχετικού νόμου για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μόνο 26 είναι οι κάτοικοι της Μαυροπηγής?
Οι άλλοι πού είναι?
Δεν τους ενδιαφέρουν τα θέματα, ή δεν ενημέρωθηκαν για την ενέργεια αυτή?

Ανώνυμος είπε...

Οι άλλοι προφανώς περιμένουν της επιδοτήσεις από τα δάση που έσπειραν θα πλουτίσουν με την μετεγκατάσταση χαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί για να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο αρκούν 20 υπογραφές κατοίκων βάση του ΚΔΚ. Ελπίζω να σας λύθηκε η απορία κύριοι καλοθελητές ...

Ανώνυμος είπε...

Η ενημέρωση των κατοίκων για οποιαδήποτε ενέργεια, που τους αφορά είναι η απορία μου.


Απορία καλοθελητών.

Ανώνυμος είπε...

Από ποιόν περιμένεις δηλαδή να ενημερωθείς κύριε καλοθελητή ??? Εκδήλωσες ποτέ σου το ενδιαφέρον σε αυτούς που σε εκπροσωπούν ??? Δεν μπορεί... κάποιον έχεις ψηφίσει κι εσύ... για να δήλωσε υποψηφιότητα σημαίνει ότι αν μη τι άλλο φροντίζει να ενημερώνεται για τα κοινά. Ρώτησες ποτέ σου κάποιον από όσους πραγματικά ασχολούνται με τα προβλήματά σας και σου αρνήθηκε; Συμμετείχες ποτέ σου ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης των συμφερόντων του χωριού σου ( γιατί μάλλον για Μαυροπηγιώτη σε κόβω...)ή είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που τραβάνε την ουρά τους απ΄έξω και αφήνουν στους άλλους τα δύσκολα; (επίσης έτσι σε κόβω !)Έχεις συνεισφέρει ποτέ σου στην κοινωνία που ζεις ως ενεργός πολίτης και έχεις εκθέσει τον εαυτό σου στον κίνδυνο να δεχτείς πυρά για τις πρωτοβουλίες σου ; Ή έχεις μάθει απλά να ξεκατινιάζεσαι με αυτόν τον τρόπο ! Σα δε ντρεπόμαστε λίγο !!! Χυδαίοι και υποκριτές ανάξιοι κάθε λόγου !!!

ΥΣ Δε θα σου κάνω τη χάρη να σου απαντήσω ξανά γιατί πρώτον το ξεκατίνιασμά σου αυτό μου προκαλεί αναγούλα και δεύτερον το θεωρώ περιττό ! Κοίτα όσα χρόνια σου μένουν σ'αυτή τη ζωή να τα αξιοποίησεις πιο δημιουργικά ... ( αν έχεις βέβαια αυτήν την δυνατότητα ) και βγάλε την κακία από μέσα σου ... θα σε βοηθήσει και στην προσωπική σου ζωή !

 
back to top