Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Δελτίο Τύπου Συμβουλίου Νέων Δήμου Ελλησπόντου για τις συμπεριφορές της δημοτικής τους αρχής...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 1 Απριλίου 2009 η Δημοτική αρχή, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ποσινακίδη Αλέξανδρο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Πασχαλίδη Μιχαήλ τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σιδηρόπουλο Κωνσταντίνο, για πρώτη φορά με τέτοια συμμετοχή, έδωσε το παρόν και αρνήθηκε το δίκαιο αίτημα για επιστροφή στην εργασία του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ελλησπόντου Κοκκινίδη Αλέξανδρο.
Τέτοια κινητοποίηση δεν έγινε ούτε για την πρόσφατη διαρροή πετρελαίου του Α.Η.Σ. Αγίου Δημητρίου!
Αρνήθηκαν και δεν αναγνώρισαν την τετράχρονη εργασία του στο Δήμο, καταθέτοντας πως μόνο δυο μήνες εργάσθηκε, βγάζοντας παράλληλα έντονο θυμό και αδικαιολόγητη κακία. Γιατί άραγε?
Η Δημοτική Αρχή με την ίδια συμμετοχή θα έπρεπε να δίνει το παρόν και
να διεκδικεί από Δ.Ε.Η., Νομαρχία, Περιφέρεια, Υπουργεία, διασφαλίζοντας θέσεις εργασίας και έσοδα για τον Δήμο και όχι να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να χάσει ένας νέος άνθρωπος την δουλειά στην οποία εργαζόταν μέχρι σήμερα και αυτό επειδή είχε μια διαφορετική πρόταση ως πρόεδρος του Θεσμού του Συμβουλίου Νέων.
Σίγουρα δεν είναι αυτός ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής αλλά ακριβώς το αντίθετο.
Σημαντικό επίσης είναι και το γεγονός της άδικης μεταχείρισης υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας οι οποίοι ήρθαν στο Δικαστήριο για να υπερασπίσουν έναν συνάδελφο τους με μοναδικό τους λάθος να καταθέσουν την αλήθεια και το αυτονόητο. Είναι Απαράδεκτο, Αντιεργατικό και Αντιδημοκρατικό να διώκονται υπάλληλοι που τόλμησαν να υπερασπίσουν συνάδελφο εργαζόμενο και να απειλούνται παράλληλα, έτσι όπως κάποιοι φανερά η δόλια ξέρουν να απειλούν π.χ.
(θα σας τυλίξω σε μια κόλλα χαρτί)!!!
Αυτοί οι οποίοι θα διόρθωναν τα κακώς κείμενα όπως έλεγαν, χρησιμοποιούν συμπεριφορές άλλων εποχών απέναντι σε υπάλληλους που υπερασπίζονται το δίκαιο αλλά είναι και οι ίδιοι που στέκονται ενάντια σε νέους ανθρώπους που έχουν δικαίωμα για εργασία.
Πράξεις εκδικητικότητας και κακίας προς υπαλλήλους αλλά και στους νέους.
Όποιος δεν συμφωνεί απολύεται και αν δεν μπορεί να γίνει αυτό απειλείται και κακομεταχειρίζεται.
Η είσαι ΟΜΗΡΟΣ, ή γίνεσαι ΔΟΥΛΟΣ, ή αλλιώς είσαι ΕΧΘΡΟΣ για αυτούς.
Όλα αυτά γίνονται από ανθρώπους οι οποίοι είναι συνδημότες, συγχωριανοί, γείτονες και με την μόνη διαφορά πως κατέχουν εξουσία και θέσεις από τις οποίες αποφασίζουν για το μέλλον όλου του Δήμου Ελλησπόντου, όλων των κατοίκων, όλων των Νέων αλλά και όλων των υπαλλήλων που τους εμπιστεύθηκαν για κάτι καλύτερο από το χθες.
Θαυμάστε τους!!!

neoiellispontou.blogspot.com
e–mail:neoiellispontou1@yahoo.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top