Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ο Σπάρτακος ενημερώνει τους επιτυχόντες του διαγωνισμού της ΔΕΗ...

ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο αγώνας του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για προσλήψεις στη ΔΕΗ από την περιοχή μας, υπήρξε δυναμικός και διαχρονικός στην λογική, ότι μόνο με τον απαραίτητο αριθμό εργαζόμενων μπορεί να υπάρξει αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, αλλά και να επιλυθούν μία σειρά από σοβαρά ζητήματα που ξεκινούν από την υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας και φθάνουν να αγγίζουν ζητήματα όπως το περιβάλλον, οι εργασιακές σχέσεις, η απόδοση του προσωπικού.
Οι τελευταίες κινητοποιήσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ήρθαν να ενισχύσουν το κοινό αίτημα για ακόμα περισσότερες προσλήψεις από την περιοχή, προκειμένου και η Επιχείρηση να λειτουργεί κατά το δυνατότερο αποτελεσματικά, αλλά και η περιοχή να ¨ανασάνει¨ εργασιακά σε μια εποχή μεγάλης ανεργίας.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του αγώνα είναι ορατά, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται και το σίγουρο είναι ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τον επιθυμητό στόχο.
Στο πλαίσιο αυτό, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προσκαλεί όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού της ΔΕΗ για το 2008 τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης φάσης, προκειμένου να γίνει ενημέρωσή τους πάνω σε μία σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την πρόσληψή τους. Η συνάντηση θα γίνει στο Ξενοδοχείο ¨Παντελίδης¨ την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 και ώρα 7 το απόγευμα.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Γραφείο Τύπου
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tora ke ntabatzis stis proslipsis o :agonistis:Spartakos...

Ανώνυμος είπε...

"Οτι θυμάται, χαίρεται" αυτός, λές και δεν τον ξέρουμε.

 
back to top