Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Δελτίο τύπου του Συμβουλίου Νέων Ελλησποντού σχετικά με την πληρωμή των συμβασιούχων του Δήμου...

Δεκέμβριος 2008 – Μάρτιος 2009.

Έχουν περάσει τέσσερις (4) μήνες από τον Νοέμβριο του 2008 και ακόμα δεν έχουν καταβληθεί οι μισθοί των συμβασιούχων οι οποίοι εργάσθηκαν με δίμηνη σύμβαση στο Δήμο Ελλησπόντου από εκείνο το μήνα μέχρι και σήμερα!
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν έχουν καταβληθεί ακόμα ούτε και τα δώρα Χριστουγέννων για όλους τους συμβασιούχους των δυο (2) μηνών που εργάσθηκαν στον Δήμο το έτος 2008, καθώς επίσης μαζί με αυτά και τα αναδρομικά που δικαιούνται για το ίδιο έτος.
Επίσης για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες τα οποία απασχολούνται στο Δήμο και συγκεκριμένα με πρόγραμμα στην Δημοτική Επιχείρηση έχει καταβληθεί μόνο ένα μέρος από τους μισθούς τους. Όλα αυτά τα χρήματα τα περιμένει με μεγάλη υπομονή ο κόσμος και οι Νέοι στην πλειοψηφία για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας και μάλιστα εν όψει της οικονομικής κρίσης που είναι αβέβαιο το πότε θα τελειώσει.
Το πιο προκλητικό βέβαια είναι ότι οι μισθοί των διοικούντων καταβάλλονται χωρίς καθυστερήσεις!
Επιτέλους κάποια στιγμή θα πρέπει οι υπεύθυνοι να ασχοληθούν πραγματικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα και να τακτοποιήσουν όλες αυτές τις εκκρεμότητες που σχετίζονται με τους μισθούς γιατί όσο παραμένει άλυτο διογκώνεται κοστολογικά και το τι μέλλει γενέσθαι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα θα είναι άγνωστο.

neoiellispontou.blogspot.com
e – mail : neoiellispontou1@yahoo.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΤΗ 17 – 03 – 2009

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top