Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Επίσκεψη Αθανασόπουλου στην Δυτική Μακεδονία...


Τη Δυτική Μακεδονία και πιο συγκεκριμένα την Πτολεμαΐδα και τη Φλώρινα επισκέπτεται από χθες ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Τάκης Αθανασόπουλος. Το πρόγραμμα του κ. Αθανασόπουλου περιλαμβάνει επισκέψεις σε ορυχεία, ατμοηλεκτρικούς σταθμούς καθώς και στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ έφτασε στο ξενοδοχείο «Ιωάννου Resort» στην Πτολεμαΐδα το βράδυ της Παρασκευής ενώ το πρόγραμμα του περιελάμβανε δείπνο με τους κ.κ. Λάππα, Μελά, Νικολακάκο, Μπασιώτη και Κοπανάκη.
Για σήμερα Σάββατο, το πρόγραμμα του κ. Αθανασόπουλου περιλαμβάνει επισκέψεις στα ορυχεία Κλειδιού, Βαρβούτη και Αχλάδας, ενώ στις 12.00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον ΑΗΣ Μελίτης, όπου και θα ακολουθήσει συζήτηση και ελαφρύ γεύμα. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στον ΑΗΣ Αμυνταίου, στην αυλή του Λιγνίτη Πτολεμαΐδας (στις 15.30), στον ΑΗΣ και το ορυχείο Καρδιάς (στις 16.30).
Το πρωί της επομένης, Κυριακή 11 Ιανουαρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη-παρουσίαση στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Δυτικής Μακεδονίας, στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΛΚΔΜ.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος θα ολοκληρώσει την επίσκεψη του στην περιοχή το πρωί της Κυριακής, οπότε και θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη.

Πηγή: Πρωινός Λόγος-Γράφει ο/η Β.Σ.
09.01.09

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι τρεις αυτοί που μας έκλεψαν(η έφαγαν ) το λιγνίτη

 
back to top