Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

"Δεσμεύσεις" από τον Παναγιώτη Αθανασόπουλο...


Δεσμεύσεις για μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον τομέα των τοπικών επιχειρήσεων απέσπασε το προεδρείο του Συνδέσμου βιομηχάνων Δυτικής Μακεδονίας από τον Παναγιώτη Αθανασόπουλο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ κατά τη συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της (Δ)ΕΗ Α. Ε το πρωί της Κυριακής στο Εκθεσιακό κέντρο του ΛΚΔΜ. Βασικό αίτημα που επανέφερε ο Σύνδεσμος ήταν να υποστηριχθούν από τη (Δ)ΕΗ ΑΕ οι τοπικές βιομηχανικές εταιρείες στο κατασκευαστικό κομμάτι με την προμήθεια των απαραίτητων υλικών, ‘όπως επίσης να τροφοδοτούν με ανταλλακτικά και αναλώσιμα είδη τις υπηρεσίες της .
Οι αγορές αυτές να γίνονται από εδώ και όχι από άλλες περιοχές της χώρας. Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Χαλάτσογλου πρόεδρος του Συνδέσμου ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος δεσμεύτηκε για την υλοποίηση του αιτήματος δίδοντας σχετικές εντολές στον Δημήτριο Λάππα διευθυντή παραγωγής, που λειτουργεί ως ο συνδετικός κρίκος του συνδέσμου με τη ΔΕΗ ΑΕ. Στην ίδια συνάντηση διατυπώθηκε και το αίτημα της εγγραφής της επιχείρησης στον σύνδεσμο βιομηχάνων Δυτικής Μακεδονίας γιατί οι βασικές παραγωγικές της μονάδες δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Επίσης ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος δήλωσε ότι η (Δ)ΕΗ ΑΕ θα είναι δίπλα στον σύνδεσμο και θα ανταποκριθεί σε ότι χρειαστεί στηρίζοντας όλες τις προσπάθειες του συνδέσμου.

Πηγή: Πρωινός Λόγος-Γράφει ο/η Μ. Κ
12.01.09

Από την πρώτη στιγμή που έχει αναλάβει ο κ. Τάκης Αθανασόπουλος έχει λάβει μια σειρά από δεσμεύσεις, με αποκορύφωμα τις δέσμευσεις για ανάπτυξη πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας της (Δ)ΕΗ Α.Ε που ουδέποτε έγιναν πράξη...Μάλλον ο γιατρός που παρακολουθεί την "Δυτική Μακεδονία" του συνέστησε να μην μας χαλά τα χατήρια, να μας λέει συνέχεια "Ναι" και "έχει ο θεός"...Εξάλλου για κάθε έναν που αναλαμβάνει το τιμόνι της περίφημης ΔΕΚΟ που λέγεται (Δ)ΕΗ Α.Ε γνωρίζουμε πως ο χρόνος οδήγησης είναι περιορισμένος εξαρχής και πως κάθε επόμενη οδήγηση δεν συνδέεται με την προηγούμενη αφού απαιτείται πολύς χρόνος...για να μάθει ο τιμονιέρης τα των προηγουμένων και να "ανταποκριθεί" ανάλογα.
Οφείλουμε να παραδεχθούμε πως είναι τεράστια η προσφορά του εν λόγω κυρίου στο χώρο της υποκριτικής τέχνης και προς επιβράβευση του, εμείς ως Δυτική Μακεδονία,το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, μέρες που είναι επιβάλεται να του δώσουμε το βραβείο της Χρυσής Σφαίρας 2009 (είναι προάγγελος των Όσκαρ).

Στη φώτο (στην αρχή της ανάρησης) απεικονίζεται ο κ. Τάκης σε σκηνή από το ριμέικ της ταινίας "Οι Γερμανοί ξανάρχονται", σε στρατιωτικό χαιρετισμό με τα πρωτοπαλίκαρα του, σε μια ερμηνεία που δίκαια του χάρισε το παραπάνω βραβείο...
Και εις ανώτερα κύριε Τάκη μας...

1 σχόλιο:

nikos είπε...

afou ke i bouli asholite tora me tin akrini ,komanos diabaste ta praktika www.parliament.gr

 
back to top