Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

1ος αγώνας δρόμου για τα δικαιώματα των κατοίκων του λεκανοπεδίου ...


Απομένουν 23 ώρες πρίν τον 1ο (πρώτο) αγώνα δρόμου για τα δικαιώματα των κατοίκων του λεκανοπεδίου για ένα καλύτερο περιβάλλον και την ημερίδα που θα ακολουθήσει. Στην ενότητα μας θα αναφερθούμε στον αυριανό αγώνα...

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων όλους όσους θα λάβουν μέρος στον αυριανό δύσκολο αγώνα.Μέχρι χτες οι αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή από το νομό Κοζάνης, τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας είχαν ξεπεράσεις τους 70 με την προσδοκία μας να ξεπεράσουν τους 100, αν φυσικά μας βοηθήσει και ο καιρός. Μια και γίνεται αναφορά στον καιρό να αναφέρουμε πως ο αγώνας θα γίνει ακόμα και υπό βροχή.

Το θετικό που θα προκύψει από την βροχή, είναι πως δεν θα υπάρχουν καθόλου αιωρούμενα σωματίδια στην ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε να μην αποτρέψει ο καιρός κάποιους που θέλουν να συμμετάσχουν. Σε περίπτωση που οι συνθήκες αποτρέψουν κάποιους αθλητές και αποφασίσουν να σταματήσουν σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα , η οργάνωση δεσμεύεται στη μεταφορά τους με το λεωφορείου του δήμου , που θα συνοδεύει τον αγώνα,τα οχήματα των συνοδών γιατρών , ή το όχημα της βοήθειας στο σπίτι(νοσοκόμας) που θα βρίσκονται στα διαφορά σημεία του αγώνα , μαζί με τους 50 εθελοντές που θα απαρτίζουν τα στεπ και θα παρευρίσκονται σε κομβικά σημεία του αγώνα, διασταυρώσεις κλπ. Στο 12 χμ θα διατεθεί (μετά απο αίτημα αθλητών ) τζελ υδατανθράκων 30γρ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top