Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Ανοιχτή επιστολή του κέντρου περιβάλλοντος προς φορείς και ιδρύματα Δυτικής Μακεδονίας...

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πληροφορίες: Σταμάτης Ζώρας
Γενικός Διευθυντής
Τηλέφωνο : 2463053666
Fax : 2463053666

Το Κέντρο Περιβάλλοντος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια παρακολούθησης της ατμοσφαιρικής ποιότητας στο Νομό Κοζάνης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία στήριξης μίας συνολικότερης προσπάθειας αντιμετώπισης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε συνεργασία με τους πολίτες, τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, τη ΔΕΗ και τα τριτοβάθμια ιδρύματα της περιοχής. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη της ατμοσφαιρικής ποιότητας με μετρήσεις και προηγμένες τεχνολογίες τηλεματικής και πρόβλεψης οι οποίες αποτελούν βασική προϋπόθεση για να εκτιμηθούν οι άμεσες, βραχυχρόνιες ή μακροχρόνιες επιδράσεις των ατμοσφαιρικών ρύπων αλλά και να ληφθούν έγκαιρα μέτρα προστασίας των πολιτών.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, πέρα από τον προγραμματισμό και σχεδιασμό κατάλληλων έργων, είναι αναγκαία η συνεργασία όλων μας, ώστε να είναι σεβαστά τα δικαιώματα του πολίτη, να τηρούνται οι διαδικασίες ελέγχου της τοπικής αυτοδιοίκησης και να αλληλεπιδρούν οι εμπλεκόμενοι φορείς με τον άμεσα πληττόμενο.

Πιστεύουμε ότι μια μελλοντική συνεργασία μας θα συνδράμει στο δύσκολο έργο σας για την ενημέρωση του πολίτη σχετικά με την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στον τόπο μας χωρίς σκοπιμότητες και μισαλλοδοξίες.

Το Κέντρο Περιβάλλοντος επιθυμεί την πραγματοποίηση συνάντησης με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ώστε να ενημερωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΠΕ για τις ανησυχίες σας και τις προσπάθειες που ήδη καταβάλλεται για ένα καλύτερο και βιώσιμο περιβάλλον.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Περιβάλλοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top