Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Ενημέρωση - παρουσίαση προτάσεων μετεγκατάστασης Ποντοκώμης...

Την Τρίτη 08.07.08 στις 19:30, θα γίνει παρουσίαση – αξιολόγηση των διαθέσιμων χώρων από την ΑΝΚΟ στο Δημοτικό Κατάστημα Ποντοκώμης. Η παρουσίαση θα γίνει στους κατοίκους της Ποντοκώμης. Επίσης με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δημ. Υψηλάντη θα γίνει πρόταση για ψηφοφορία για την επιλογή του χώρου μετεγκατάστασης στις 25~27 Ιουλίου (στο Πανηγύρι της Ποντοκώμης) με διαδικασία δημοψηφίσματος (παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου). Η πρόταση αυτή θα συζητηθεί την Τρίτη κατά τη λαϊκή συνέλευση όπου θα οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία ψηφοφορίας. Αποφασίστηκε ομόφωνα να προταθεί ότι εάν μία από τις προτάσεις συγκεντρώσει 50%+1 ψήφο τότε θα είναι αυτή και η τελική επιλογή. Εάν καμία πρόταση δεν συγκεντρώσει το 50% τότε θα υπάρξει δεύτερος γύρος μεταξύ των 2 πρώτων προτάσεων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kapote i Tourki kinigisan tous papoydes tora i sinhroni Elinarades typou Zarafidi sas ksanastelnoun apo do ke apo ki .Kalo taksidi sintrofi!!!

Ανώνυμος είπε...

tora o kirios nomarhis eksangeli kinoniki politiki ke i dimosiografi mas to metaferoun ektos isagogikon
(den ehoun prosopiki apopsi ?)
ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Η ΠΙΣΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΙΡΗ ΚΕΣΚΕΛΙΔΟΥ



Θέμα χρόνου είναι η υλοποίηση της δέσμευσης για την κατασκευή πίστας αγώνων αυτοκινήτου στα Ορυχεία της ΔΕΗ που θα επισφραγισθεί με επίσημη εκδήλωση. Τα παραπάνω τόνισε ο Γιώργος Δακής Νομάρχης Κοζάνης κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του αυτοκινήτου τύπου Πεζώ 107 που κέρδισε η Βιολέττα Καζάκου, η μεγάλη τυχερή της κλήρωσης που έγινε την Κυριακή – 29 Ιουνίου- με αφορμή την διοργάνωση της 10ης δεξιοτεχνίας αυτοκινήτου στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας, το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουλίου στα γραφεία της Λέσχης.

Στη δήλωση του κ. Δακής είπε ότι «έχουμε έναν σχεδιασμό όπως και προεκλογικά υποσχεθήκαμε για την πίστα αγώνων αυτοκινήτου. Είναι κάτι που βρίσκεται σε διεργασία και προετοιμασία. Θα κάνουμε μία επίσημη παρουσίαση του όλου προγράμματος, πολύ σύντομα, δεν ξέρω τον ακριβή χρόνο. Θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις μας. Είμαστε αρκετά προχωρημένοι στην υλοποίηση του προγράμματος. Η πίστα σχεδιάζεται στο χώρο των αποκατεστημένων εδαφών των Ορυχείων της ΔΕΗ, και πιθανότερα στο Βόρειο Πεδίο». Τόνισε ακόμη ότι το αίτημα είναι χρόνιο και ανταποκρίνεται στα αιτήματα

των καιρών δίδοντας μία σημαντική αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο. Εξήρε την προσφορά της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ,γιατί, εκτός από την ιδέα του «ευ αγωνίζεσθε», και την επαφή με την σύγχρονη τεχνολογία δίνει αναπτυξιακή προοπτική και διάσταση στον τόπο.

Από την πλευρά του ο Κώστας Σερσέμης πρόεδρος της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί το αυτοκίνητο «πήγε στα σωστά χέρια» ενώ συνεχίζονται οι αγώνες για την πίστα και εντείνονται οι προσπάθειες στο τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στην ανάληψη κοινωνικών πρωτοβουλιών και δράσεων.

Η κάτοχος του τυχερού δελτίου με αριθμό 57851 εξέφρασε τη χαρά της για το δώρο που θα το χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες της οικογένειας και τη μεταφορά των παιδιών από και προς το Σχολείο..



ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

 
back to top